· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

"Bežali smo u autu starom 20 godina!" Evo koji SRPSKI PEVAČ je zbog MARIJE MILOŠEVIĆ na kratko bio "deo" PORODICE

Bio je zvezda devedesetih, koja je obeležila jednu generaciju

1617398136_ivan_gavrilovic_23072020_0002.jpg
Foto: Ataimages

Premijerno prikazivanje serije "Porodica" probudilo je duhove prošlosti i priče, o kojima se spekulisalo i koje do sada nikada nisu u potpunosti ispričane. Jednu od njih ispričao je i Ivan Gavrilović, popularna muzička zvezda koja je obeležila devedesetee godine u Srbiji. 

Pročitajte još: "Pristalica sam estetskih korekcija, ali samo kada su u meri": Aleksandra Prijović važi za pravu LEPOTICU, a priznala je da je radila na IZGLEDU (FOTO)

Naime, tokom devedesetih i najveće popularnosti Slobodana Miloševića, Gavrilović je bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika. On je ispričao i nekoliko zanimljivih detalja i aegdota koje je proživeo tokom ljubavne veze sa njom.

Pročitajte još: Ružno pače iz kultne serije 90tih postala je prava LEPOTICA i očekuje ŠESTO DETE (FOTO)

- Imala je neki automobil kadet kockicu staru 20 godina, koji je ona koristila da bi mi pobegli od obezbeđenja i da dođemo kod mene kući, gde bi bili 2-3 dana. Stalno je bežala i žudela za tim normalnim životom. Jednom smo povezli i mog ćaleta da i on vidi vilu, promašili smo izlaz i zakucali smo se u hitnu pomoć. Odmah se pojavila murija, DB, to se moralo zataškati, to tad nije smelo da se zna. Bilo je bitno da porodica kao porodica funkcioniše, jer je bilo grozno stanje i bili su u rasulu - ispričao je Gavrilović za srpske medije.

Pročitajte još: Da li ste ih PREPOZNALI? TUTNJILI su muzičkom scenom devedesetih, a njihove "GAĆE" ostale su neprevaziđene (FOTO/VIDEO)

Ivan Gavrilović stekao je neverovatnu popularnost tokom devedesetih, a upravo njegova pesma "200 na sat" postala je svojevrsna himna tog perioda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.