Četiri blejzera koje ŽENE OBOŽAVAJU: Trenutno ih možete naći u svakoj radnji! (FOTO)

Jovana Pejinovic

14. 11. 2021. 000000 15:00

Foto: Shutterstock

Jednom zatvoreni u salu za sastanke, blejzeri su stekli svestraniju reputaciju kao lako elegantan sloj koji se može doterati sa midi haljinom ili upariti sa jednostavnom majicom i farmerkama.

Pročitajte još: Da li često imate TAMNE KRUGOVE ISPOD OČIJU? Onda biste trebali da izbacite ove 4 navike

Ne samo da blejzeri rade prekovremeno za vas i vašu garderobu, već je i iznenađujuće lako pronaći onaj koji odgovara vašem stilu. Treba vam dokaz? Pogledajte ove šik stilove koje možete pronaći u svakoj radnji.

1. Dugački blejzer

Kada ste u nedoumici, ne možete pogrešiti sa jednostavnim, čvrstim stilom. Ovaj blejzer doseže do sredine butine, što ga čini odličnim spojem za pantalone širokih nogavica i uske farmerke.

Loading...

2. Palermo blejzer

Sa sjajnim metalnim dugmadima i uglastom siluetom, ovaj blejzer predstavlja srećnu sredinu između forme i funkcije. A pošto ovaj blejzer pada tik ispod kuka, odlična je opcija za nošenje sa haljinom.

Loading...

3. Somotski blejzer

Kada temperatura počne da pada, zamenite svoje lagane slojeve za glamurozni, somotni sako. Dostupan u bogatoj, ponoćno plavoj i smaragdno zelenoj boji, ova opcija će biti savršena i za praznične zabave i za  večere. Osim toga, ovaj materijal je neverovatno udoban.

Loading...

4. Oversized blejzer

Dajte svojoj odeći neobičnu notu uz pomoć ovog velikog blejzera. Nadoknadite preteranu siluetu uskim farmerkama ili nekim uskim pantalonama.

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK