Marija Šerifović učestvovala u prosidbi: Pevačica ISPUNILA ŽELJU jednom dečku da zaprosi devojku (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

16. 11. 2021. 000000 10:40

Foto: Ata images

Marija Šerifović uveličala prosidbu

Marija je objasnila da on živi u njenoj zgradi, a da ju je zajednička prijateljica zamolila da se pojavi. 

U videu pevačica oduševljeno govori o svemu:

- Meni prilazi momak: "Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala". Rekoh: "Dobro, pucaj, šta si zamislio". Ja ga pitam: "Gde se to dešava, aman". Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno - kaže Marija u snimku.

Pročitajte još: CECA I JELENA KARLEUŠA LETELE ZAJEDNO: Nisu mogle da se gledaju, ali Jelena nije mogla da izdrži bez komentara! Evo kako je reagovala (FOTO)

Momak i devojka ušli su u stan u kome je već bila Marija sakrivena iz zavese kao iznenađenja. U trenutku kada je dečko kleknuo ispred devojke Marija je izašla i šaljivo upitala: "Jesi li ti siguran da ovo želiš".

Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu. Marija im je zatim otpevala svoje pesme "11" i "Pametna i luda", a onda u takođe šaljivom tonu poručila:

"S obzirom na to da sam vam pevala tokom veridbe, moram da vam pevam i svadbu. I ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim mnogo sreće i ljubavi, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole - rekla je Marija paru koji je bio neizmerno srećam.