· · Komentari: 0
NEZGODAN SUSRET

CECA I JELENA KARLEUŠA LETELE ZAJEDNO: Nisu mogle da se gledaju, ali Jelena nije mogla da izdrži bez komentara! Evo kako je reagovala (FOTO)

Let za pamćenje! Putnici za medije ispričali kako je sve prošlo.

1637052221_pjimage--33-.jpg
Foto: ATA/Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Ceca su se sasvim nenadano srele, a svi znamo da je prošlo dosta vremena od njihovog poslednjeg susreta.

Ceca je na put krenula sa ćerkom Anastasijom i dečkom Bogdanom Srejovićem, a Jelena ja bila u društvu svog tima i plesačica.

Nezgodan susret

Jedan od putnika koji je prisustovao susretu na aerodromu, ispričao je za Kurir kako se sve odigralo.

Na bečki aerodrom je prvo došla Ceca, a nešto kasnije se pojavila i Karleuša, koja je došla iz Kopenhagena.

Pročitajte još: Prabaka Elene Karaman Karić je bila Peruanka, a za nju je u Dalmaciji napravljena jedna od NAJLEPŠIH VILA, koja postoji i danas! (FOTO)

Ceca se trudila da ostane neprimetna, pa je odmah sela i razgovarala s dečkom, dok su srpski fanovi odmah prepoznali Jelenu i potrčali da se slikaju s njom, što je ona, iako umorna od nastupa i leta od Kopenhagena do Beča, rado prihvatila i izašla im u susret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Da se pojavila Karleuša, prvi je primetio Cecin frizer, koji joj je odmah skrenuo pažnju. Ceca i Anastasija se posle toga više nisu okretale u tom pravcu, tako da je tada izbegnuta neprijatna situacija, piše pomenuti list.

Odmah nakon slikanja sa fanovima Jelena Karleuša je sela kod svojih igračica kako bi sačekala poziv za ulazak u avion i tada primetila Cecu sa svojom ekipom, te navodno tiho prokomentarisala jednoj od članica svog tima:

"Samo su mi još ove dve falile, ali makar će nam biti zabavno do Beograda", prenosi izvor.

Pevačice su se potom ukrcale u biznis klasu, ne gledajući jedna u drugu i isto tako su i izašle iz aviona. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.