JAČI DORUČAK ZA HLADNE DANE: Ova vrsta lazanje se lako sprema, a napuniće vas energijom za ceo dan (RECEPT/VIDEO)

Jovana Pejinovic

17. 11. 2021. 000000 08:40

Foto: Bakina kuhinja

Iz Bakine kuhinje stiže predlog za malo jači doručak. U pitanju je jedna vrsta lazanje, koja će vam sigurno dati dovoljno energije da pregurate dan.

Pročitajte još: RUČAK ZA 200 DINARA: Ukusna musaka koju ćete smazati sa tanjira! (RECEPT/CENOVNIK)

Recept za kanelone (lazanje)

Potrebno je:

  • lazanje nekoliko lista
  • 200 gr šunke
  • 200 gr suvog vrata
  • 150 gr listova kačkavalja
  • 200 gr kisele pavlake
  • malo kečapa
  • 1 jaje
  • rendani kačkavalj

Priprema:

Lazanje obariti u vodi 5-6 min. . Obarene lazanje staviti u hladnu vodu pa na krpu da upije vodu. izmešati pavlaku u jaje. 

Na list lazanje premazati pavlaku pa poređati šunku.

Preko šunke premazati pavlaku, pa poređati suvi vrat. 

Preko  ide opet pavlaka pa list kačkavalja ...pavlaka i na kraju kečap.

Uviti u rolnicu i ređati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni C oko 35 min.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK