Želela je da odustane od glume, preselila se zbog ljubavi u Ameriku, ali se nakon razvoda ubrzo vratila: Danas je gledamo u ulozi Lole u seriji "Tate"

Jelena Blažić

18. 11. 2021. 000000 11:30

Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Publika već godinama ima priliku da uživa u glumačkim bravurama LJubinke Klarić, bilo u pozorištu ili na malim ekranima. Nedavno je pokazala i da je sjajna u komedijama, i to kroz ulogu Lole Kaćanski u seriji "Tate".

Pročitajte još: "Kako može da glumi kriminalca kad izgleda kao freska?": Đorđe David opleo po ulozi Miloša Bikovića

Međutim, ono što je malo poznato jeste da je poznata glumica jedno vreme živela u Americi i čak razmišljala da odustane od glume u Srbiji.

Kada se udala za bivšeg supruga, LJubinku su ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, ali je 2017. godine ipak je odlučila da sve to napusti, uskoči u prekookeanski avion sa sinom Kostom i vrati se u svoju zemlju. U nadi da će sačuvati brak na daljinu, spakovala je kofere i pohitala ka novim glumačkim izazovima koji su je čekali. Međutim, kao što je bilo i očekivano, veza je doživela krah i postala očigledni dokaz izreke "Daleko od očiju, daleko od srca".

- U tom periodu postala sam mama, pa su mi uslovi za podizanje deteta bili veoma važni, a po mom mišljenju, oni su u Americi potpuno nezadovoljavajući. Tamo se majke odvajaju od svoje dece već dva meseca po njihovom rođenju, a bebe se smeštaju u jaslice. Roditelji su na poslu po ceo dan i izuzetno malo vremena provode sa svojim mališanima. Možda sam tipična srpska majka, ali smatram kako dete treba da odrasta pored mame i tate, dok svojim izborom ne odluči da se osamostali. Prema tome, to sam učinila najviše zbog svoje porodice, mada i nisam želela da radim posao koji me ne zadovoljava - rekla je tada LJubinka i dodala:

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto brakova ne dešava, jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU