"Kod mene nema zaprške, ne kuva se kupus": Suzana Mančić OTKRILA TAJNU dobrog izgleda i uspešnog braka (FOTO)

Jovana Pejinovic

19. 11. 2021. 000000 13:00

Foto: Printskrin/Instagram/suzanamancicofficial

Voditeljka Suzana Mančić uživa u mirnom životu sa partnerom, a sada je otkrila i koja je tajna njihovog skladnog odnosa.

Recept za srećan brak

U jutarnjem programu, Suzana je otkrila recept za dobre partnerske odnose.

"Nikada nemoj da proveravaš partneru poruke, džepove ili bilo šta drugo. Jednostavno, uvek ćeš naći nešto što ti se neće dopasti. Život je toliko kratak i ljubav tako kratko traje, nemoj da je zagorčavate od samog početka." rekla je Suzana, a potom dodala.

"Ako ne poštuješ svog partnera, ti ne poštuješ ni sebe i na neki način omalovažavaš sebe. Ne bih nikada oprostila laž. Ako slažeš, nisi u problemu. I mene su hvatali u laži i tada sam ukapirala da ako ne lažem, ako uvek govorim istinu, neću nikad biti u problemu. Uvek je lakše kad su sve karte otvorene, lakše se barata sa tim".

Suzana i njen suprug Simica celo leto su proveli u Grčkoj, u Srbiju se vratila na dve nedelje i ponovo odlazi kod supruga.

Pročitajte još: "SRAM IH BILO, NEĆU DA IGRAM ZA JEDNOG GLEDAOCA": LJubomir Bandović OŠTRO o starijim kolegama - Evo zbog čega ne bi izašao na binu (FOTO)

"Planiram već sutra za Grčku, jer mi je u ponedeljak rođendan, a moj muž meni sprema neko iznenađenje tamo", rekla je suzana pa otkrila i kakva je domaćica.

"Kod mene zaprške nema, ne kuva se kupus, nema ni sarme. Sarmu jedem po kućama, kiseli kupus u kafani. Ali ja volim da izgledam lepo, to je valjda jedno samopoštovanje. I kuvam i operem sudove, ali uvek volim da izgledam lepo", zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU