Oglas
· · Komentari: 0

Želela je da odustane od glume, preselila se zbog ljubavi u Ameriku, ali se nakon razvoda ubrzo vratila: Danas je gledamo u ulozi Lole u seriji "Tate"

Razmišljala je da odustne od glume!

1637220944_ljubink.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Publika već godinama ima priliku da uživa u glumačkim bravurama LJubinke Klarić, bilo u pozorištu ili na malim ekranima. Nedavno je pokazala i da je sjajna u komedijama, i to kroz ulogu Lole Kaćanski u seriji "Tate".

Pročitajte još: "Kako može da glumi kriminalca kad izgleda kao freska?": Đorđe David opleo po ulozi Miloša Bikovića

Međutim, ono što je malo poznato jeste da je poznata glumica jedno vreme živela u Americi i čak razmišljala da odustane od glume u Srbiji.

Kada se udala za bivšeg supruga, LJubinku su ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, ali je 2017. godine ipak je odlučila da sve to napusti, uskoči u prekookeanski avion sa sinom Kostom i vrati se u svoju zemlju. U nadi da će sačuvati brak na daljinu, spakovala je kofere i pohitala ka novim glumačkim izazovima koji su je čekali. Međutim, kao što je bilo i očekivano, veza je doživela krah i postala očigledni dokaz izreke "Daleko od očiju, daleko od srca".

- U tom periodu postala sam mama, pa su mi uslovi za podizanje deteta bili veoma važni, a po mom mišljenju, oni su u Americi potpuno nezadovoljavajući. Tamo se majke odvajaju od svoje dece već dva meseca po njihovom rođenju, a bebe se smeštaju u jaslice. Roditelji su na poslu po ceo dan i izuzetno malo vremena provode sa svojim mališanima. Možda sam tipična srpska majka, ali smatram kako dete treba da odrasta pored mame i tate, dok svojim izborom ne odluči da se osamostali. Prema tome, to sam učinila najviše zbog svoje porodice, mada i nisam želela da radim posao koji me ne zadovoljava - rekla je tada LJubinka i dodala:

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto brakova ne dešava, jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas