NUMEROLOGIJA otkriva koji je vaš srećan dan u mesecu: Evo kako da ga izračunate

Kristina Malešević

20. 11. 2021. 000000 21:30

Foto: Deposit

Numerologija i analiza brojeva neprsušan su izvor inspiracije za tumačenje brojnih događaja u životu i predodređuje brojna životna događanja. Naime, posebno je značajan datum rođenja koji predodređuje naš lični broj. To je broj životnog puta čoveka. Dobro ga je znati i uzimati u obzir prilikom donošenja važnih odluka.

Pročitajte još: Sprečava BUĐ i utiče na VLAGU: Ova biljka se gaji LAKO, a veoma je KORISNA

Srećni dani, to su dani uspešnih sastanaka, uspešnih poslova, to su datumi kad se lakše može postići raspoloženje partnera. Ova cifra određuje se kao prost zbir brojeva dana, meseca i godine rođenja.

Na primer, 17.08.1967. Sabiramo sve brojevi i dobijamo: 1 + 7 + 8 + 1 + 9 + 6 + 7 = 39 = 3 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3 i to  je lični broj čoveka, rođenog tog datuma.

Pročitajte još: Da li prepoznajete PEVAČICU sa slike? 90-ih su momci ludeli za njom, a prvu pesmu je objavila kao srednjoškolka (FOTO/VIDEO)

Isto tako, možete pronaći srećne datume i cifre svojih bližnjih, i koristeći formulu  sudbine priređivati im u te dane proslave, planirati odmor, birati poklon, igrati lutriju... Pokušajte.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU