Ćerka Radeta Šerbedžije prošla je kroz pravi PAKAO: Nakon invalidskih kolica upala je u depresiju, a SADA je započela NOVO POGLAVLJE (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

23. 11. 2021. 000000 21:00

Foto: Printskrin/Jutjub/K1 Televizija

Ćerka Radeta Šerbedžije, Lucija Šerbedžija, krenula je očevim stopama - bavila se glumom i muzikom, a onda su je zadezili ozbiljni životni problemi.

Međutim, Lucija je uspela da se izbori, i sada je okrenula novi list - uskoro će izdati album sa deset pesama.

Pročitajte još: Bila je velika muzička zvezda, a onda je doživela NERVNI SLOM: Znate li o kome je reč? (FOTO)

- Nije bilo lako da počnem da pišem. Ipak, rekla sam sama sebi, Lucija, moraš krenuti. Zamisli najlepšu ljubavnu pesmu na papiru koju si ikada pročitala i kreni. I tada sam shvatila da je poenta u jednostavnosti i igri rečima - ispričala je glumica za "Jutarnji list".

- Volim da pevam, oduvek. Ima u tome nešto zanimljivo, pevači uvek vole da glume, a glumci da pevaju. Muzika mi je izuzetno važna u životu, pevanje mi je neizmerna radost, no još nikad nisam napravila ovako značajan korak, tako da se radujem - dodala je Lucija.

U poslednjih pet godina slomila je oba kuka – prvo joj je pukao jedan, nekoliko godina kasnije i drugi, pa u šali kaže da je sad “izbalansirana”.

Osim toga, poput mnogih, na početku pandemije upala je u depresiju.

- Protekli meseci su bili teški. Ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem, super, automobil mi se pere. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi - rekla je i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

                                PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU