· · Komentari: 0
ŽIVOT PRE KARIJERE

"Prodavao sam svinje, gljive, lubenice, posle sam konobarisao": Pre nego što je postao GLUMAC, Zlatan Vidović je promenio mnogo zanimanja

Gostujući u jednoj emisiji, glumac Zlatan Vidović je otkrio nepoznate detalje iz svog privatnog života.

1636736407_glumac.png
Foto: Printskrin/Jutjub/BiljanaZaVas

Zlatana Vidovića je domaća publika zavolela je kao Šakala u seriji “Ubice mog oca”. Glumac je pričao o svom odrastanju, ali i koje je sve poslove obavljao tokom detinjstva.

- Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice… - ispričao je Zlatan u “Premijeri”.

Pročitajte još: Milica Pavlović ulogu prenela u stvaran život: "Očigledno mi neko i te kako baca crnu magiju"

- Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom - rekao je glumac i nastavio:

- Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku… - dodao je Vidović.

- To mi je jedan od izduvnih ventila od svih poslovnih zadataka koje imam. Moja ćerka Lenka i ja zajedno idemo da gledamo utakmice, ali i igramo tenis zajedno. Ona trenira taj sport već četiri-pet godina. Sportski je tip, pa se negde povezujemo i na tom nivou. Sada je u tom uzrastu kada je bliža pubertetu, pa se snalazim kako mogu i umem sa njenim prvim simpatijama! - rekao je glumac kroz smeh.

Pored uloga od Sukija u seriji “Meso” i Šakala u “Ubicama mog oca”, Vidovića je publika imala prilike da gleda i kao molera Mikija u “Kostima” i Jave u “Hotelu Balkan”, pa sve do Mileta Ilića u filmu “Dara iz Jasenovca”, kao i u ulozi detektiva Bojana iz serije "Pevačica".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.