Norveška princeza Mete-Marit obožava jedan model CIPELA, koje svaka žena mora imati u ormaru (FOTO)

Kristina Malešević

25. 11. 2021. 000000 18:00

Foto: Shutterstock

Norveška pepeljuga, ovako princezu Mete-Marit nazivaju Norvežani, kojima je ova članica kraljevske porodice potpuno promenila percepciju o porodicama "plave krvi" danas je jedna od najstilovanijih žena na planeti. Ipak, ona je takav imidž gradila godinama, jer je Norveška javnost bila je skandalizovana Hokonovim izborom, u javnosti se čak vodila debata o ukidanju monarhije. Hokon je bio spreman da se zbog ljubavi odrekne i trona.

Pročitajte još: Ovakvi ljudi mogu biti SVUDA oko nas: Kako da se zaštitite od PASIVNO-AGRESIVNE osobe?

Budućoj nevesti paparaci nisu davali mira. Da bi kupila garderobu, bežala je u Njujork, gde je niko ne prepoznaje. Međutim, njen šarm, neposrednost i iskrenost ubrzo su stekli naklonost kraljevske porodice, ali i šire javnosti.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Danas je princeza poznata po istančanom ukusu za modu i savršenim odevnim kombinacijama, koje su primerene svim svečanostima i prilikama na kojima se pojavljuje.

Bez sumnje, jedan odevni komad je definitivno omiljeni na spisku princeze Mete-Marit, a to su kožne salonke u bež nijansi sa visokom potpeticom koje se odlično uklapaju sa svim odevnim kombinacijama i koje sveka žene definitivno mora d aima u svom ormaru.

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Pročitajte još: Otkrijte TAJNU vašeg karaktera i života: Koje vas je DRVO najviše privuklo? (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU