Oglas
· · Komentari: 0
ZBOGOM LEGENDO

DA SRCE PUKNE! Pogledajte kako se kolege opraštaju od Marka Živića (FOTO)

Slavni glumac preminuo je večeras posle višednevne borbe sa korona virusom.

1634235419_4f4583a92387477b4023bff764d5dab0f4934e5e.jpg
Oglas

Slavni srpski glumac Marko Živić preminuo je danas od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović, gde se lečio od virusa i od ponedeljka bio priključen na respirator. Živić bio je pune tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak u ponedeljak morali da ga intubiraju. Dodatnu komplikaciju njegovom zdravstvenom stanju je napravila bakterija digestivnog trakta.

Vest o smrti potpuno je emotivno razorila srpsku estradu, a među prvima se oglasio glumac Andrija Milošević koji je igrao brojne uloge sa Živićem.

- Večeras ću igrati, ovu komediju i za tebe, druže moj. I aplauza deo podelićeš sa Nešom, kao što smo nekad delili ruže - napisao je Milošević uz crnu belu fotografiju svog prijatelja.


Foto: InstagramScreenshot/andrijamilosevic_official

Glumica Marijana Mićić, koja je trenutno na trudničkom i malo se povukla sa scene, objavila je samo dve reči koje oslikavaju njenu tugu.

- Maki moj - navela je Mićićeva uz etotikom srca.


Foto: InstagramScreenshot/micicmarijana

Bez reči je i Ivana Dudić, mlada glumica.

Foto: InstagramScreenshot/dudicivana

- Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče....? Znači, nema više smeha, našeg... Brate...... - objavio je uz fotografiju glumac Saša Joksimović.

Ubrzo su se oglasili i brojni drugi velikani srpskog glumišta, koji su u Marku Živiću videli pre svega, velikog prijatelja i još veću glumačku legendu...

Poslednju poruku svom prijatelju poslao je i Gordan Kičić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli gordankicic (@gordankicic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas