Kako da postignete IZGLED LEJDI GAGE iz filma "House of Gucci": Zimski glamur se postiže lako! (FOTO)

Jovana Pejinovic

08. 12. 2021. 000000 09:00

Foto: Profimedia

Za modne ljubitelje, bioskopski vrhunac 2021. mora biti film "House of Gucci", a za irske posmatrače, modni udar godine je glavna uloga koju igraju rukavice irske dizajnerke Paule Rovan.

Rukavice su must have

To što je režiser kostima filma Dženti Jejts odabrao Pauline rukavice odražava poštovanje prema njenom radu koji se veoma ceni širom sveta mode. Rovanova uživa u uvodnicima u časopisima od Dazed do Vogue magazina i afirmaciji slavnih njene „mode za ruke“.

Pročitajte još: Jovana Joksimović napravila MODNI PROMAŠAJ? Pojavila se u pomalo "NEZGRAPNOM" izdanju (FOTO)

Madona, Helen Miren, Paloma Fejt, Naomi Haris i Džulijan Mur su neke od VIP ličnosti koje su primećene kako nose Pauline rukavice, koje su dizajnirane u Irskoj i napravljene u Italiji.

U jednoj sceni iz filma, koji je već sakupio dva miliona pregleda (samo trejlera), Lejdi Gaga nosi kaput od nerca preko autentične Guči haljine iz kućne arhive. Uz ovu kombinaciju se nose rukavice Aida (165 evra), koje se koriste u nekoliko boja tokom celog filma. Aida rukavica je klasičnog oblika sa trostrukim detaljima strelice na prednjoj strani i postavljena svilom.

Na drugom mestu, Rovanove rukavice Monserat sa dvanaest dugmića (380 evra) takođe nosi Lejdi Gaga na sceni modnih revija. Monserat je jedan od Paulinih najpoznatijih dizajna i posebno je napravljen od zlata za film.

Kako da postignete izgled Lejdi Gage u ulozi Patricije Ređani?

Ne morate da nosite preskupe komade da biste izgledali sofisticirano. Investirajte u luksuzne teksture kao što su svila, somot i kašmir u klasičnim bojama.

Aksesoar igra ključnu ulogu u dodavanju glamura, pa tako upečatljiv nakit u zlatnim nijansama, šalovi sa leopart dezenom, mogu postići mnogo za vaš ukupni izgled. Pustite mašti na volju i budite hrabre prilikom izbora rukavica, torbi i nakita.

U slučaju kaputa od nerca, vi se uvek možete opredeliti za ekološki prihvatljivije veštačko krzno. I dalje ćete izgledati kao prava diva.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU