· · Komentari: 0
CRVENI TEPIH

KAKVA HALJINA! Dženifer Lorens pokazala trudnički stomak u PASTELNOJ TOALETI DO PODA (FOTO)

Dženifer Lorens blistala je sa trudničkim stomakom na svetskoj premijeri svog novog filma "Ne gledaj gore".

1638782829_profimedia-0646576909.jpg
Foto: Profimedia

Glumica (31) izašla je u nedelju na crveni tepih u NJujorku u elegantnoj i lepršavoj zlatnoj haljini. Duga haljina savršeno je istakla njen trudnički stomak.

Već duže vreme želi da bude majka

Dobitnica Oskara očekuje svoje prvo dete sa mužem direktora umetničke galerije Koukom Maronijem. Par se venčao u oktobru 2019. na Roud Ajlendu ispred liste VIP gostiju uključujući Adel, Ejmi Šumer, Kris Džener i Emu Stoun.

Pročitajte još: Poznata pevačica IZGLEDA FIT samo 4 meseca nakon porođaja - Bez problema ponela RIZIČNU haljinu (FOTO)

Dženifer se pridružio i kolega Leonardo Dikaprio na crvenom tepihu u Linkoln centru za Netfliks film.

Foto: Profimedia

Zvezda "Igara gladi" prvi put je objavila svoju trudnoću u septembru nakon što je primećena sa primetnim stomačićem u NJujorku.

NJeni predstavnici su brzo potvrdili vest nakon što su se pojavile glasine, a izvori su tada rekli da zvezda već duže vreme želi da zasnuje porodicu.

Foto: Profimedia

Izvor, koji je otkrio da je Dženifer bila srećna što je konačno pronašla pravog partnera u Kouku, rekao je: „Ona voli bračni život i imaju čvrstu osnovu za bebu. Veoma je srećna i raduje se što će biti mama.

Za dlaku izbegnuta tragedija

Prošlog meseca Dženifer je otvorila zastrašujući trenutak zbog kojeg se plašila za svoj život.

U intervjuu Vanity Fair, trudna zvezda je ispričala kako je letela iz svog rodnog grada Luisvila, Kentaki, u NJujork sa svojom braćom u septembru 2017. godine, kada je jedan od dva motora otkazao na privatnom avionu.

Foto: Profimedia

„Znam, letim privatno, zaslužujem da umrem“, našalila se ona prisećajući se incidenta tokom ćaskanja sa publikom.

Ona se priseća: „Moj skelet je bio sve što je ostalo u sedištu. Svi smo samo trebali da umremo. Počela sam da ostavljam male govorne poruke svojoj porodici, znate, 'Imala sam sjajan život, izvini'."

Dalje je objasnila svoja razmišljanja: „O, Bože, možda ćemo ovo preživeti? Biću žrtva opekotina, ovo će biti bolno, ali možda ćemo preživeti. Molim te, Gospode, daj mi da zadržim svoju kosu. Umotaj me u svoje naručje. Molim te, ne daj da oćelavim.“

Nakon što je na sreću preživela kvar motora, Dženifer je tada bila primorana da se ukrca na drugi avion. Priznala je da je i sada letenje za nju „užasno” iskustvo.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.