Sara Džesika Parker u bajkovitoj haljini na premijeri: Stiže NOVA SEZONA KULTNE SERIJE, nakon 18 godina (FOTO)

Kristina LJubisavljević

09. 12. 2021. 000000 12:00

Foto: profimedia

Dugo čekamo nastavak serije "Seks i grad", a izgleda da je vreme kada ćemo ponovo da se susretnemo sa kultnom serijom došlo. Sinoć je u NJujorku postavljen crveni tepih za premijeru "I samo tako" (And Just Like That), a sve oči bile su uprte u glavnu junakinju, glumicu Saru Džesiku Parker.

Stiže nastavak "Seks i grad"

Popularna Keri pojavila se sa sinom Džejmsom(19) i suprugom Metju Broderikom. Par takođe ima  bliznakinje Merion i Tabitu (12), koje nisu prisustvovale događaju.

Pročitajte još: Dženifer Lopez sva u teksasu sa Benom na košarkaškoj utakmici: Glumac je ne ispušta (FOTO)

Sara je osvojila crveni tepih u bajkovitoj haljini od tila koju potpisuje Oscar de La Renta. U sličnim haljinama mogli smo da je vidimo tokom serije, a sada izgleda pođednako neverovatno. Kosu je podigla u punđu i naglasila oči po uzoru na Keri.

Foto: profimedia

Nova sezona prati Keri, Mirandu i Šarlot kako se kreću novim životnim putevima u 50-im. Videćemo šta se to promenilo kada smo ih ostavili početkom 2000-ih godina.

- Mislim da smo Sintija, Kristin i ja uzbuđene zbog vremena koje je prošlo. Znate, ko su one sada na ovom svetu? Da li su se prilagodile? Koju su ulogu odigrale? Gde su kao žene, kao prijatelji i kako se snalaze? - rekla je Sara.

Na premijeri vidimo i čuvenog Zverku, kome je lik dao glumac Kris Not. Dakle, videćemo šta se to dešavalo sa njihovom ljubavnom pričom u nastavku.

Foto: profimedia

Ostaje nam da se strpimo još malo i utonemo u nove epizode neprevaziđene serije.

Foto: profimedia