· · Komentari: 0
HOLIVUD

KAO PRINCEZA: Bajkovita haljina Nikol Kidman je NAROMANTIČNIJE njeno izdanje sa crvenog tepiha (FOTO)

Na premijeri svog novog filma u Los Anđelesu, glumica Nikol Kidman pojavila se u izdanju u kakvom je dugo nismo videli.

1638899843_profimedia-0646772464.jpg
Foto: Profimedia

Nikol Kidman važi za glumicu koja ima najbolja modna izdanja na crvenom tepihu. Glumica je gotovo nepogrešiva, bez obzira da li se odlučila za odelo, kratku ili dugu haljinu, ili pak neki komplet.

Ovoga puta, na premijeri svog novog filma "Biti Rikardos" koja je održana u Los Anđelesu, glumica je zablistala u raskošnoj haljini, u kojoj je ličila na princezu iz bajke.

Pročitajte još: KOMBINEZON koji SKIDA GODINE: Smeli izbor autfita Sandre Bulok zbog kojeg joj niko ne bi dao 57 GODINA (FOTO)

Romantična haljina balskog kroja i srebrnkaste nijanse stajala joj je kao salivena.

Neobičan korset koji je u predelu grudi bio ukrašen krupnim šljokicama koje su ličile na kristale savršeno je istakao njena ramena i dekolte.

Ovakvoj haljini nije potreban upadljiv aksesoar, što je Nikol i znala, pa je za ovu priliku ponela jednostavnu dijamantsku ogrlicu i viseće minđuše. Na jednoj ruci imala je narukvicu modela istog kao ogrlica, a na drugoj sat. 

Foto: Profimedia

Glumica je obula sandale sa svetlucavim detaljima i visokom štiklom, a kosu je skupila u romantičnu i neobaveznu punđu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.