Četiri trenda će dominirati na ulicama ove zime: Koji vi birate? (FOTO)

Kristina LJubisavljević

14. 12. 2021. 000000 09:40

Foto: Shutterstock

Udobno i vraćanje starim trendovima bili bi jedni od glavnih opisa mode za godinu koju uskoro ostavljamo iza nas.  Ulična moda postigla je tu opuštenu eleganciju, jednostavnost i dobre krojeve. Zima kalendarski još uvek nije počela, ali se napolju zabelelo, pa se pitamo koju garderobu da pripremimo za naredni period.

Moda za zimu

Odela

Odela jasnog kroja i istog gornjeg i donjeg dela su obeležila modu 2021. godine. Bilo da se radi o klasičnoj crnoj ili minimalističkoj bež boji, odela su bila jedan od najzapaženijih trendova na ulicama ove sezone. Dizajneri kažu da biramo široke pantalone i skraćene blejzere.

Pročitajte još: Ovo može svaka od nas: Pet saveta za LEPOTU slavne manekenke Žizel Bundšen

Loading...

Vrećaste pantalone

Pored širokih tu su i poznate vrećaste pantalone. Zaboravili su na uske nogavice, a sada idemo još jedan korak dalje, pa biramo još šire nogavice od onih na koje smo navikli. Pitate se kako bi ovo izgledalo? Zapravo je sve u  balansiranju proporcija, pametno birajte gornje delove, neka budu uži i uživajte u čarima ovih pantalona.

Loading...

Visoke čizme

Kada je u pitanju obuća, dobro poznate čizme sa većim đonom definitivno su zaslužile svoje mesto u modi hladnog vremena.

Pročitajte još: Od RETRO do MODERNOG: ZVONCARE su najpopularniji model FARMERKI! Nosite ih na najbolji način (FOTO)

Boje

Jake boje nisu rezervisane samo za letnje dane, unesite ih tokom zime i raspoloženje će polako krenuti da se popravlja. Birajte džempere u roze, žutim, crvenim ili plavim nijansama, igajte se odećom koliko vam prija jer sada nema nespojivih boja.

Loading...