Kuhinjska folija vam se UVEK CEPA i gužva? Sve vreme je POGREŠNO koristite (VIDEO)

Jovana Pejinovic

15. 12. 2021. 000000 11:40

Foto: Printskrin/TikTok/bornunicornyt

Jedna domaćica je na TikToku demonstrirala kako da koristite aluminijumsku foliju, a da vam se u tom slučaju ne cepa po krajevima, ne lepi i ne puca na sredini rolne. 

Savet iskusne domaćice

- Ceo život ste to radili pogrešno - objasnila je i dodala da nikada ne treba vaditi foliju iz kutije, već je čuvati tako, cepkati foliju dok je u kutiji i pažljivo, a ne u hodu i na brzinu.

Pročitajte još: OKITITE JELKU BOMBONAMA: Ovako su naše bake i deke ukrašavale novogodišnje drvce (RECEPT)

U videu objašnjava da bočni delovi kutije služe kao držač za foliju koja se ne vadi iz kutije već ostaje vezana za roladu koja omogućava brze i lakše odvajanje folije. 

- Neki ljudi to već možda znaju, ali ja sam toliko strastvena u tome da svima pomognem i olakšam poslove. Mislim da svaka stvar treba da ima detaljno uputstvo za primeno, to bi nam dosta olakšalo svima - rekla je. 

@bornunicornyt You've Been Doing This Wrong Your Whole Life #bornunicorn #cleaninghacks #yourdoingitwrong #homemakingtips #cleantok #lifehacks #aluminumfoil ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Ovaj video pregledan je više od 11 000 puta, a zadovoljne žene ostavile su komentar. 

"Upravo sam ovo otkrila i svom mužu", "Ovo je jednino uputstvo na TikToku na koju sam naletela, a da je zaiste i tačno!", poručile su zadovoljne gledateljke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU