Sledite recept lepote manekenke KEJT MOS: NAJJEFTINIJI i najefikasniji BOTOKS koji možete same uraditi

Kristina Malešević

16. 12. 2021. 000000 21:00

Foto: Depositphotos

Umesto skupih botoks tretmana, postoji jednostavan trik kojim ćete uvek izgledati sveže, a nećete potrošićete apsolutno ništa. Reč je o sve popularnijem tretmanu hlađenja kože ledom.

Sve što vam treba je posuda sa hladnom vodom i nekoliko kockica leda koje ćete u nju staviti. Nakon što pripremite hladnu kupku, uronite lice unutra i držite ga unutra oko 30 sekundi. Ukoliko imate problem sa podočnjacima ili vam je lice natečeno, led će pomoći. Možete led koristiti ujutro, ali i kad god poželite.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Iako led može puno pomoći, voda može i isušiti kožu i tako joj oduzeti vlagu. Iz tog je razloga pametno nakon ovog tretmana lice namazati kremom koja će mu pružiti hidrataciju. Ovu prirodnu, a besplatnu metodu podmlađivanja brojne poznate dame praktikuju već godinama.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Jedna od njih je i poznata manekenka Kate Mos. Naime, ona se svakoga jutra umije lednom vodom kojom postiže lifting efekt, smanjuje nadutost, pore i male bore, a uz to se i dobro razbudi. 

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Ipak, nemojte imati prevelika očekivanja. Tako ćete možda primetiti manje prištića nakon tretmana na licu, ali možda i nećete. Ne postoje klinički dokazi koji kažu kako ovaj tretman rešava probleme sa bubuljicama. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU