Možete izazvati neuspeh, manjak dobre enerije i novca: Tri FENG SHUI pravila koja skoro svi KRŠE

Aleksandra Kolarevic

21. 12. 2021. 000000 18:00

Foto: Piksabej

Feng shui filozofija uređenja doma podrazumeva da se pridržavamo određenih pravila u uređenju prostora, kako bi u domu vladala pozitivna "či" energija.

Postoje greške u enterijeru koje mnogi prave u svom domu, a one mogu biti magnet za negativne energetske vibracije.

Pročitajte još: Preuredite KUHINJU za uspeh na poslu: Tri FENG SHUI pravila koja treba ispoštovati u ovom delu doma

Slavine

 

U svom domu, prema feng shui pravilima morate obratiti pažnju na cevi, odnosno slavine koje cure. Pošto je kupatilo jedno od najnepovoljnijih područja, jer kroz njega pozitivna energija, novac i sreća napuštaju kuću, posebnu pažnju treba posvetiti tim slavinama.

Neispravna slavina u kupatilu samo će još više pogoršati energetsku situaciju, jer se veruje da voda koja curi simbolizuje odliv finansija, dugove i siromaštvo.

Stepenište

Ukoliko u domu imate stepenice, prostor ispod stepenica ne sme biti prazan, kako energija "či" ne bi napustila kuću. Prema feng shui pravilima, prazan prostor i šupljine između stepenica izazvaće podizanje pozitivne energije, koja će napustiti kuću.

Vrata

Pored ulaznih, pa čak i onih sobnih vrata, prema feng shui pravilu, ne bi trebalo postavljati satove. Prema verovanju, vreme u tom slučaju neće biti na vašoj strani, a ovakav položaj satova može dovesti do neuspeha.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU