Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Ako se stalno budite nervozni, ove TRI stvari treba da preuredite u SPAVAĆOJ SOBI

Spavaća soba je mesto iz kojeg započinjemo svaki dan, pa je prema feng shui-ju jako važno da energija teče kroz nju teče neometano.

1635538818_bed-g3bbf598a0_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ravnoteža i harmonija su glavna načela feng shui-ja, posebno kada je enterijer doma u pitanju. Ono kako se osećate može biti posledica pojedinih delova u kući, na kojima se nalaze stvari kojima tu nije mesto.

Takav je slučaj i sa spavaćom sobom, posebno ako se budite nervozni, ili iscrpljeni, pa se savetuje da se primene ova tri jedostavna pravila feng shui-ja.

Pročitajte još: Da li se u vaš dom "uselila" LOŠA ENERGIJA? Proverite uz jednostavn TRIK uz pomoć LOVOROVOG LISTA

Izbacite posao iz sobe

Spavaća soba je mesto za odmor, a sve što vas podseća na posao može poremetiti ravnotežu. Stoga se preporučuje da kompjuter, papire, i sve ostalo što ima veze sa poslom prebacite u neku drugu prostoriju.

Ipak, ako nemate prostoriju u kojoj biste preselili kancelariju, onda taj deo sobe odvojte vizuelno - zavesom ili policom koja će vam sprečiti poglede ka radnom delu sobe.

Očistite prostor ispod kreveta

Ukoliko gomilate nepotrebne stvari ispod kreveta, prema feng shui načelima to je blokiranje energije, koje može izazvati probleme sa spavanjem.

Jedino što možete odlagati ispod kreveta jesu stvari vezane za spavanje, poput posteljine, jorgana, ili pidžame.

Čist zid

Zid koji prvo ugledate kada se probudite treba da bude čist, jer je to simbol energije s kojom počinjete dan. Pored toga, nije preporučljivo ni držanje ogledala na zidu ispred kreveta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas