Rada Manojlović TRUDNA? Pevačica prokomentarisala SLIKU koja je iazvala LAVINU KOMENTARA (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

23. 12. 2021. 000000 17:00

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand News Tv Grand

Pevačica Radmila Rada Manojlović već godinama je u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Iako su oboje veoma popularni, uvek su se trudili da detalje svoje veze sakriju od medija.

Međutim, pevačica je novom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram pokrenuga glasine da je u drugom stanju.

Pročitajte još: "Sav novac sam uložila u novi posao, i još sam u kreditu": Pevačica progovorila o FINANSIJSKIM PROBLEMIMA

Naime, Rada je na spornoj fotografiji pozirala u uskoj haljini i rukama je držala stomak. Zbog tog detalja mnogi su pomislili da je Rada u drugom stanju, a komenatri na Instagramu su se nizali, od pitanja da li srce na stomaku ima dublje značenje, do onih koji su odmah pretpostavili da je lepa pevačica trudna, pa su joj čestitali.

Ipak, pevačica je odlučila da progovori na tu temu, pa je otkrila za medije da nije u drugom stanju.

— Haris je u pravu, on je to prvi rekao da izgleda kao da sam trudna. Videla sam i komentare. Samo je takva poza. Samu sam sebe slikala. Potpuno spontano je tako ispala fotografija. Naravno da nisam trudna — poručila je pevačica za "Srbiju danas".

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU