· · Komentari: 0
VIP

Opljačkana Rada Manojlović tokom NASTUPA: Lopovi upali u BEKSTEJDž, intervenisala i POLICIJA

Pevačica je doživela veliku neprijatnost tokom vikenda kad je nastupala izvan Beograda.

1631534474_rada.png
foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

Pevačica Rada Manojlović pevala je proteklog vikenda u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni, u bekstejdž su upali lopovi u nameri da je opljačkaju.

Kako prenose domaći mediji, dok je obezbeđenje bilo oko pevačice tokom nastupa kako bi kontrolisalo da se neko iz mase ne bi popeo na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u bekstejdž, gde je Rada držala svoje stvari, među kojima je bilo i skupocenosti.

Pročitajte još: Bekutu i Mrku ucenjuju snimkom: Od pevačice će ucenjivači tražiti 10 hiljada evra

Obezbeđenje je navodno sprečilo pljačkaše da odnesu 500 evra i sat marke "Roleks", koji vredi oko 7.000 evra.

- Kad je Rada stigla na nastup, smestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Posle je s bendom izašla da peva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gde se smestila. Obezbeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da peva, prvu pauzu je napravila posle sat vremena, i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju - priča izvor za "Srpski telegraf", koji se navodno našao na licu mesta.

Kako se dalje navodi, lopovi su iz sobe poneli pevačicinu torbu u kojoj je bilo 500 evra i skupoceni sat, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

- Pljačkaši su videli da u torbi ima keša. Verovatno nisu ni brojali novac kad su videli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi videli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da beže. Obezbeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je video da seva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Posle smo videli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smejala, znate već nju. Samo je rekla: "Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odneli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući" - priča izvor.

Pevačica se povodom ovog nemilog događaja još uvek nije oglašavala za medije, niti je komentarisala ovu situaciju na društvenim mrežama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.