Pevačica KATARINA GRUJIĆ šokirala svojim izgledom 14 dana posle porođaja, pa se odmah uputila u KOZMETIČKI SALON (FOTO)

Kristina Malešević

29. 12. 2021. 000000 20:00

Foto: Ataimages

Popularna domaća pevačica narodne muzike Katarina Grujić pre tačno dve nedelje donela je na svet svoju prvu ćerkicu, Katju Gobeljić koju je dobila u braku a slavnim srpskim fudbalerom Markom Gobljeljićem. Svoju muzičku karijeru utihnula je tokom održavanja trudnoće kako bi uživala u svojim posebnim danima i sačuvala zdravlje u periodu korona virusa, pto je urodilo plodom obzirom da su i mama i beba odlično prošle kroz sam porođaj i vrlo brzo izašle iz bolnice.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Ipak, niko nije očekivao da će se Katarina Grujić tako brzo vratiti u javnost, odnosno da će tako brzo pokazati svoju figuru posle porođaja. Tako je danas, na društvenoj mreži Instagram podelila niz fotografija iz jednog prestoničkog kozmetičkog salona, gde je otišla na potpuno uživanje i ulepšavanje.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Buru komentara izazvala je reakcija kozmetičarke, koja je napisala da Katarina Grujić izgleda kako da nikada nije bila trudna.

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

Šta vi mislite o njenom izgledu?


Foto: InstagramStoryScreenshot/katarinagrujic.doll

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU