BEOGRAD JE VEČERAS CENTAR SVETA: Jelena Karleuša priredila NIKAD VIĐENI spektakl i uvela publiku u NOVU 2022. GODINU! (FOTO/VIDEO)

Jelena Blažić

31. 12. 2021. 000000 22:54

Foto: Printskrin/B92

Jelena Karleuša i ovoga puta pomerila je granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju. Kompletna bina zbog njenog nastupa bila je promenjena, odevne kombinacije, ostavile su sve bez daha.

Pročitajte još: MAGIČNA NOĆ U BEOGRADU: Marija Šerifović prvo nasmejala publiku, a potom ih bacila u trans! (FOTO/VIDEO)

Na dočeku Nove godine, koji je organizovan ispred Narodne Skupštine u Beogradu, pred više od 15 hiljada ljudi, Jelena Karleuša je priredila svetski spektakl.  Nastup je započela pesmom "upravo ostavljena", a odevnom kombinacijom je ostavila sve bez daha. Diva se na samom početku koncerta pojavila u oskudnom seksi kostimu snežne kraljice bele boje.

Foto: Printscreen/B92

- Dobro veče Beograde, dobro došli - rekla je Jelena prisutnoj publici, a zatim zapevala čuveni hit "Insomnija".

Pročitajte još: Spektakularan početak DOČEKA NOVE GODINE ispred SKUPŠTINE : Sara Jo zagrejala atmosferu na samom početku (FOTO)

Nizali su se hitovi Jelene Karleuše, dok je publika zajedno sa divom pevala i igrala sve vreme. U drugom delu nastupa, Jelena je promenila odevnu kombinaciju, pa se ovoga puta pojavila u crvenom kostimu, dok je na nogama imala čizme iznad kolena.

Foto: Printscreen/B92

U jednom trenutku na bini se pojavilo i nekoliko Deda Mrazova, koji su zajedno sa Jelenom zaigrali uz pesmu "Ide maca oko tebe".

Foto: Printscreen/B92

Tačno u ponoć, Jelena je publici ispred Narodne Skupštine poželela Srećnu Novu godinu!

- Prvi put sam imala tu čast da kao Beograđanka pevam ispred Skupštine u mom gradu. Želim vam da ste mi srećni, da imate puno parica, da budete voljeni i da volite. Da sve probleme ostavite u 2021. godini. Da smo uvek ovako nasmejani, srećni i raspoloženi i da uvek ovako pevamo, pevamo, pevamo, jer ko peva zlo ne misli" - rekla je Jelena pred 25 hiljada ljudi, a onda je počelo odbrojavanje i spektakularan vatromet koji je Beograd uveo u Novu 2022. godinu..

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU