Oglas
· · Komentari: 0
DOČEK NOVE GODINE

MAGIČNA NOĆ U BEOGRADU: Marija Šerifović prvo nasmejala publiku, a potom ih bacila u trans! (FOTO/VIDEO)

Spektakularna doček ispred Skupštine

1640983778_marija.jpg
Foto: Printscreen /B92
Oglas

Nakon fenomenalnog nastupa Sare Jo, na binu je izašla Marija Šerifović, koja je pesmom "Pametna i luda", započela svoj deo koncerta, a publika je zajedno sa njom zapevala uglas.

Pročitajte još: Spektakularan početak DOČEKA NOVE GODINE ispred SKUPŠTINE : Sara Jo zagrejala atmosferu na samom početku (FOTO)

Nakon otpevane prve pesme Marija se obratila prisutnima i poželela im dobar provod, a potom se i našalila:

Foto: Printscreen/B92

- Dobro veče, svima. Zanima me koliko ovde večeras ima ljudi, a da  ne žive u Srbiji - rekla je Marija kroz osmeh, a onda dodala - Da li uopšte ima Srba?! Drago mi je što imam mogućnost da nakon 20 meseci ponovo pevam, ponovo vidim vaša divna lica. Drago mi je što sam baš to ja večeras i što ćemo ispratiti ovu "fantastičnu" 2021. godinu"- rekla je Marija i dodala da će  prvi deo nastupa biti balade, jer su njena publika pretežno žene koje se pronalaze u njima, a onda zapevala jednu od svojih omiljenih balada "Bol do ludila". Nizali su se hitovi poput "U nedelju", "Ne voliš je", "Ja volim svoj greh"  i mnogi drugi.

Foto: Printscreen/B92

Nakon Marije Šerifović očekuje se i kako je najavljeno do sada neviđeni spektakl Jelene Karleuše.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas