Ovo je cela NACIJA čekala! Oglasio se Novak Đoković i poslao snažnu poruku na veliki HRIŠĆANSKI praznik

Kristina Malešević

06. 01. 2022. 000000 18:30

Foto: Ataimages

Najbolji reket sveta, najbolji sportista na planeti i veliki Srbin, teniser Novak Đoković već više od 24 sata nalazi se zatočen u hotelu za tražioce azila u Asutraliji, gde je otišao zarad učešće na turniru Australijan Open, na kome je postavio rekord u trofejima.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

I dok Novakov advokatski tim ulažu sve napore da srpski teniser dobije vizu za ulazak u ovu zemlju, Novak Đoković nalazi se u jednoj vrsti zatvora, u hotelu koji strogo čuva policija. Cela nacija, ali i srpsko stanovništvo u dijsporu pružilo je podršku Đokoviću i nestrpljivo je čekalo njegovo oglašavanje koje je na kraju i došlo posredstvom njegovog brata.

Posle čitavog dana konačno smo dočekali da dobijemo bar neku poruku od Novaka sa lista mesta.

- Bog sve vidi! Moja je blagodet duhovna, a njihova je materijalna - napisao je Novak u poruci bratu Đorđu, koju je on pročitao pred medijima.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Na konferenciji porodice Đoković, koja je danas održana ispred Skupštine Srbije izneti šokatni detalji mučenja Novaka Đokovića u Melburnu od strane vlasti Australije.

Inače, srpsko stanovništvo u Australiji okupilo se ispred hotela u kome je Đoković zatvoren, tu protestvuju i pružaju podršku Novaku Đokoviću.

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Slavica 🇷🇸. Novak's fan 🤗 (@we_stand_with_novak)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU