Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ana IVANOVIĆ i Bastijan ŠVANŠTAJGER dočekuju Božić! Porodičnom fotografijom razgalili srca pratilaca na mrežama (FOTO)

Popularna srpska teniserka poštuje i pravoslavne i katoličke praznike.

1640367788_ana_ivanovic_24122018_0013.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Nekada najbolja srpska teniserka, a danas ambasadorka UNICEF Ana Ivanović već godinama je u skladnom braku sa slavnim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švanštajgerom. O skladnosti ovog bračnog para, međusobnom poštovanju i ljubavi govori i činjenica da poštuju ob vere, i pravoslavnu Ane Ivanović i katoličku, Bastijana Švanštajgera.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Tako je pre samo sat vremena na društvenim mrežama podelila fotografiju kojom je čestitala Božić svim katoličkim vernicima.

Pročitajte još: Verovali ili ne, ali pica podstiče mušku plodnost!

 Na fotografiji je nasmejan ovaj bračni par pozirao ispred božićne jelke, a oboje su obučeni kao da su izašli iz najboljih novogodišnjih filmova, u debelim džemperima sa zimskim motivima. Pogledajte neodoljivu fotografiju i podelite svoje mišljenje sa nama....

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas