Poslao je pismo majci tokom Drugog svetskog rata, a 76 godina kasnije dogodilo se nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Jelena Blažić

13. 01. 2022. 000000 18:00

Foto: Youtube printscreen/CBS Boston

Jedan vojnik, poslao je 6. decembra 1945. godine pismo majci dok je bio regrutovan tokom Drugog svetskog rata, a na adresu je dostavljeno 76 godina kasnije.

Pročitajte još: Na suđenju joj je vraćena vera u LJUDE: Ubili su joj sina i izgubila je sve, a onda se dogodilo nešto NEOČEKIVANO

- Draga mama, dobio sam još jedno tvoje pismo danas i srećan sam što sam čuo da je sve u redu. Što se mene tiče, ja sam dobro. Ali što se tiče hrane, ona je uglavnom loša - pisalo je u pismu.

Pismo je putovalo 76 godina

Nakon punih 76 godina, pismo je stiglo u ruke Džonovo supruge Angeline. Pismo je prosleđeno iz pošte u Pitsburgu, a bilo je adresirano na majku vojnika koja se takođe zvala Angelina, ali je odavno preminula.

Džon je u vojski proveo 3 godine, a preminuo je 2015. Sa suprugom je proveo 61 godinu u braku. Ona je otkrila da je Džona upoznala 1951. godine i bila je potpuno šokirana, kada joj je u ruke dospelo njegovo pismo od osam decenija.

- Ne mogu da verujem. NJegov rukopis i sve, neverovatno. Ovo je kao pozdrav sa neba - prokomentarisala je ushićeno udovica vojnika za Vašington post.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU