· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Najpoznatiji britanski mačak odlazi u penziju: Ostavio PISMO potpisano ŠAPAMA (FOTO)

Obavljao je dužnost glavnog mišolovca

1597137306_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen / Battersea Dogs and Cats Home

Mačak britanskog Ministarstva spoljnih poslova, odlazi u penziju nakon četiri i po godine porovedene na dužnosti.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Pročitajte još: HAOS NA VENČANJU! "Pravićeš se da me ne poznaješ?!" Trudna žena upala na svadbu i napravila SKANDAL (VIDEO)

U pismu koje je objavljeno na Tviteru, a upućeno je Simonu Mekdonaldu, stalnom članu ministarstva, Palmerston piše da je nakon četiri i po godine službe došao trenutak da se "skloni iz žiže zbivanja” i da konačno počinje da uživa u zasluženom “slobodnom vremenu" koje će imati samo za sebe.

- Zbog pandemije koronavirusa mnogi su, poput mene, bili primorani da počnu da rade od kuće. Otkrio sam da je život iza prve linije opušteniji, tiši i jednostavniji. Sada uživam u penjanju po drveću i šetnji poljima koja okružuju moj novi dom na selu - stoji u pismu koje je potpisao šapama.

Pročitajte još: LETO JE POČELO, A TRAJAĆE CELE GODINE: Novi sjaj hotela Hilton Hurghada Plaza 5*

Palmerston je u zgradu ministarstva spoljnih poslova doveden iz prihvatilišta za životinje 2016. godine, a ime je dobio po bivšem britanskom premijeru Lordu Palmerstonu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.