Otputovala na egzotičnu destinaciju: Poznata voditeljka u PETOJ DECENIJI oduševila izgledom u KUPAĆEM (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

16. 01. 2022. 000000 14:00

Foto: Printskrin/Jutjub/TVDR

Voditeljka Aleksandra Jeftanović koja je pre par meseci napunila 46 godina, otputovala je na odmor na egzotičnu destinaciju, odakle je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram oduševila slikama u kušaćem.

Naime, Aleksandra je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu koji je pratio liniju njenog tela i istakao njenu vitku figuru.

Pročitajte još: Važi za jednu od NAJLEPŠIH VODITELJKI, a kad vidite kako izgleda BEZ ŠMINKE, shvatićete zašto je to tako (FOTO)

Pored idealne linije u petoj deceniji, Aleksandrini pratioci bili su oduševljeni i njenim prirodnim izgledom, bez šminke.

- Prvo putovanje u ‘22.godini. Prve tri slike - moj odmor ukratko. Taman legnem... Posle tumačite kako hoćete, lepota je u oku posmatrača - napisala je Aleksadra ispod fotografija.

"Čarobna si", "Prelepa i prezgodna žena", "Gori sve", "Najlepša i najzgodija voditeljka", "Divni ste", "Predivna porodica", "Predivna prirodna žena kojoj godine ne mogu ništa", "Bruka kako si zgodna", neki su od komenatra ispod ovih fotografija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU