Oglas
· · Komentari: 0
KRALJICA STILA

U 50. GODINI MAMI UZDAHE: Poznata voditeljka prošetala u IZREZANOJ BLUZI i zadivila fanove (FOTO)

AMANDA Holden pokriva kompletan izgled sa parom velikih sunčanih naočara i kišobranom.

1641378891_profimedia-0650579773.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Radio voditeljka (50) juče je u kišnom Londonu nosila izrezanu bluzu i dugačak kaput. U različitim sivim i crnim tonovima, Amanda izgleda sofisticirano, a uska odeća joj je istakla vitku figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ukcelebs

Pratiocima je za oko zapala činjenica da voditeljka potpuno opušteno šeta gradom bez grudnjaka. Ovo joj nije prvci put i stiče se utisak da voditeljka uživa kada su joj grudi na slobodi.

Kada se skinula, u prvi plan je došla uska plišana suknja i fenomenalne crne štikle sa zlatnim detaljem.

Pročitajte još: "DRAMATIČNO, ALI LEPO": Ketrin Zita se u šestoj deceniji razgolitila i pobrala pohvale! (FOTO)

Inače, Amanda se upravo vratila sa tropskog odmora na Antigvi sa Krisom Hjuzom i ćerkama, Holi, devet, i Leksi, 15.

The Sun je ove nedelje otkrio da se za Leksi interesuju  brojne vrhunske manekenske agencije. Tinejdžerka treba da krene stopama svoje mame multi-milionera sa nizom unosnih komercijalnih poslova. Ali neće početi da radi sve dok sledećeg meseca ne napuni 16 godina.

Izvor je rekao: „Amanda je bila odlučna da prvo završi studije. Porodica je uzbuđena i ponosna. Ali ona neće započeti svoju karijeru modela sve dok ne napuni 16 godina 20. januara. NJena budućnost je neverovatno svetla."

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas