ČUVENA AFERA: Lepa Rebeka je 2003. godine pokušala da RAZORI BRAK Dejvida i Viktorije Bekam, a ovo kako izgleda danas (FOTO)

Jovana Pejinovic

26. 01. 2022. 000000 20:30

Foto: Profimedia

Bivša slavna stanovnica ljubavnog ostrva, neprepoznatljiva je jer sada živi sasvim drugačijim životom u norveškoj divljini kao učiteljica joge.

Životni preokret

Sada 40-godišnja Rebeka – za koju se pričalo da je zaradila milion funti od svojih 15 minuta slave – zamenila je bikinije i kratke haljine za planinarske čizme i vunene kape, nakon što je napustila London i pobegla u skandinavsku divljinu.

Pročitajte još: FATALNA LEPOTICA: Lepu Srpkinju obožavali Keri Grant i Ivo Andrić, a imala je život iz romana

Rebeka je radila kao personalni asistent za Bekamove kada je Dejvid igrao za Real Madrid 2003. godine i tvrdila je da je imala groznu četvoromesečnu aferu sa fudbalerom. Bekamovi su negirali optužbe, a tvrdnje nikada nisu potvrđene. Govoreći o svom novom životu, ona je ranije rekla za The Sun: „Sada provodim vreme vežbajući jogu, trčanje, vožnju biciklom i planinarenje i tražeći divlju hranu za svoja dva sinčića. Život je veoma drugačiji.“

Rebeka je napustila London 2008. godine kada je neočekivano zatrudnela sa norveškim doktorom Svenom (44), kojeg je upoznala u rijalitiju "71 stepen severno". Radio je kao lekar iza scene.

Živela je u Londonu od svoje 19. godine i volela je to - ali se preselila u Skandinaviju da odgaja sina sa svojim partnerom. Par, koji se venčao na skromnoj ceremoniji 2012, kupio je staru seosku kuću u malom zaseoku Hemsedal u norveškim planinama gde i sada žive sa svoja dva sina, Magnusom (12) i Liamom (8).

NJihova porodična kuća u okrugu Buskerud, na jugu Norveške, udaljena je tri sata od aerodroma i dva sata vožnje do najbliže bolnice. Sada provodi vreme vežbajući Aštanga jogu, trčeći kroz planine, pišući svoj velnes blog i šetajući svoje pse po brdima.