"NEMAM TAJ LUKSUZ SAMO DA GLUMIM": Aleksandar Radojičić otkrio sa kakvim se finansijskim problemima suočava (FOTO)

Jovana Pejinovic

29. 01. 2022. 000000 10:00

Foto: Printskrin/Instagram/radojicic_aleksandar

Aleksandra Radojičića ljubitelji TV serija mogli su da vide u “Dinastiji” u ulozi Mihajla, vozača i telohranitelja čuvenog Blejka Karingtona, a potom u seriji “Čudne ljubavi” koja se prikazivala tokom praznika.

U razgovoru za Blic, Aleksandar je otkrio da za razliku od ostalih, on nema problem da uskladi privatni život sa poslovnim, kao ni sa nedostatkom vremena.

Pročitajte još: Rada Manojlović za 7 pesama uzela 20.000 evra: Evo za koju pesmu su je najviše kitili! (FOTO)

- Uspevam i mislim da imam još vremena i da bih mogao još neke stvari tu da udenem. Ja volim aktivan život. Nekom sa strane bi to delovalo kao previše nekih obaveza, ali meni prija to. Nema uvek vremena koliko biste hteli u datom trenutku, ali trudim se da gledam imam vremena za sebi drage osobe.

Na pitanja da li od glume može da se živi u Srbiji i da li mu pomaže reklamiranje proizvoda na društvenim mrežama, Aleksandar odgovara:

- Mora dosta stvari da se poklopi, da se poklope projekti i da to bude učestalo. LJudi u našem poslu moraju da se bave i snimanjem i pozorištem i reklamom i Instagramom i da na taj način prosto imaju konstantan priliv novca.

- To je danas jako rasprostranjeno i vreme u kom mi danas živimo. Sve je na prodaju i sve je reklama. Naravno, i u tome treba imati meru i treba znati da proceniš iza čega možeš da staneš, a iza čega ne.

Ne krije da su postojali trenuci finansijskih poteškoća kada je shvatio da mora imati i druge izvore novca.

- Jesam, naravno. Nemam taj luksuz da razmišljam samo gluma ili ništa pa da li ću ja imati da jedem ili ne, jer ja ipak imam i dete. Shvatio sam da moram da se bavim još nekim stvarima i da se pokrenem. Čak i kada ima posla, shvatam da uvek moram da imam i plan B.

BONUS VIDEO: