Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

"Uhvatim sebe da se FOLIRAM": Miloš Biković konačno progovorio o PRIVATNIM STVARIMA

Glumac Miloš Biković kaže da se često preispituje - smatra to procesom rada na sebi i da samim tim spoznaje svoje greške i odgovornosti

1643385413_586d4060be0b035d880dc706172cdff8ddfc0e3c.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/RTL
Oglas

Mnoge je pandemija korona virusa naterala na jedno veliko životno preispitivanje, s čim se slaže i glumac Miloš Biković, prenosi "Gracija".

Pročitajte još: Kamin, mermer, ikone i jedan poseban portret: Dom Miloša Bikovića je skockan sa STILOM (FOTO)

- Generalno bi trebalo da se preispitujemo, ne samo u ovakvim situacijama. Na to nas navodi kultura, i treba da razmišljamo o svojim postupcima, jer jedino za šta nosimo odgovornost jesu naši postupci, lekcije i kako se odnosimo prema situacijama. U tom smislu jesam i stalno se preispitujem. Smatram to procesom rada na sebi. Ako čovek misli o sebi da je najpametniji i najuspešniji, onda veoma brzo postaje i bahat, zao, grub, netolerantan. Veoma je važno poći od toga koje su moje odgovornosti, greške, preispitivati ih stalno i onda se baviti sobom na zdrav, a ne narcisoidan način - rekao je Miloš Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Mnogi smatraju da ga popularnost nije promenila, a Miloš je odgovorio kroz smeh:

Meni bi to bilo bezveze. Mada, uhvatim ja sebe nekada i da se foliram, nisam baš imun na to.

Na pitanje kako se to folira, glumac objašnjava:

- Nekada sebe uhvatim da nešto pametujem i pravim se važan, ali tim preispitivanjem tražim te svoje momente, pa se trudim da ih anuliram i da budem iskreniji prema sebi, sagovornicima i okruženju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Prema njegovim rečima, čovek se u detinjstvu kodira.

- Generacije koje danas stasavaju u Srbiji, ali i na Balkanu, rasle su u jednom drugom svetu. Mi smo rasli iz neke nule, iz nekih međusobno zavađenih sredina koje su nas pripremile da budemo mnogo čvršći u rešenosti da popravimo situaciju, odnosno da svoj život kontrolišemo i uzmemo ga u svoje ruke. Nije moje detinjstvo bilo tragično, ali nije bilo baš ni srećno. Smatram da je cela ta situacija mojoj generaciji dala sposobnost. Kriza vas tera da nađete u sebi neke sposobnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš, osim što je uspešan u glumi, dobro se snašao i u produkcijskim vodama.

- Glumac samo čeka ulogu da mu se desi. I ako mu se desi dobar projekat, možda mu neće biti dobra uloga ili možda ga neće izabrati za taj film. Pa i da mu se posreći da dobije dobru ulogu u dobrom projektu, to je retko. Ja sam zaista imao taj blagoslov da mi se nekoliko puta u karijeri desi da igram u hitovima: “Montevideo”, “Južni vetar”, “Sluga” u Rusiji... To je velika sreća. Ali, kada ste producent, onda možete malo više da utičete na to da se takvi projekti dese. Bilo mi je potrebno da se, osim glume, kreativno izrazim na još jedan način. Nadam se da ću uskoro biti spreman i da režiram - kaže Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

S obzirom na svoj tempo života, Miloš otkriva u čemu pronalazi mir:

– Treniram, čitam, volim da gledam filmove.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas