HIT! Ovi mladenci nikako da shvate kako da UKRSTE RUKE, nećete verovati iz kog puta su "USPELI" (VIDEO)

Jovana Pejinovic

01. 02. 2022. 000000 19:30

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Naj lepši citati svecke književnosti

Na Fejsbuku je osvanuo snimak koji je izazvao lavinu kometara i smeha. Svi znamo da u vezi svadbe svako ima da doda još po neki običaj, a jedan od njih je i da mladenci piju iz ukrštenih čaša.

Kako je to prošlo na jednom od venčanja možete sami da se uverite na snimku ispod:

Loading...

Mlada i mladoženja su se toliko unervozili da nikako nisu uspeli da potrefe kako da ukrste ruke. Pored njih je bilo i nekoliko žena koje su ih ohrabrivale da ispoštuju običaj, a jedna od njih je na kraju morala i da interveniše i ukrsti im ruke. Tek tad su uspeli da popiju vino.

Pročitajte još: NE PODNOSITE mljackanje, srkanje, glasno žvakanje? Možda imate OVU BOLEST, a da ni ne znate

LJudi nisu mogli da veruju koliko im je pokušaja trebalo da shvate kako da se nameste, pa su se mnogi zapitali kako je prošla prva bračna noć. Iako je video izazvao salve smeha, bilo je i onih koji su obratili pažnju na detalje. Mladoženja očigledno nije bio zadovoljan čitavom zavrzlamom i kako su mnogi u komentarima napomenuli "izgleda agresivno i iznervirano."

Mnogi su se složili da su mladenci vervatno izledali "smoreno", "tužno" i "iznervirano" zbog silnih običaja koje su morali da odrade taj dan i da izgleda da je ovaj izgleda prelio čašu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU