Oglas
· · Komentari: 0
PROVERI POŠTU

Žena je primila SPAM MEJL u kom se tvrdi da je osvojila 3 ​​miliona dolara, a ispostavilo se da je ISTINA!

Žena iz Sjedinjenih Država umalo je propustila dobitak od 3 miliona dolara na lutriji nakon što je e-poruka u kojoj se obaveštava da je dobila nagradu na lutriji otišla u njenu neželjenu poštu.

1643221390_pjimage--22-.jpg
Foto: Michigan Lottery Connect/profimedia
Oglas

Laura Spirs, iz okruga Okland u Mičigenu, odnela je kući nagradu od 3 miliona dolara, koju je dobila na lutriji. Kupila je kartu Mega Millions onlajn u novogodišnjoj noći i proglašena je pobednikom lutrije u Mičigenu.

Koja je verovatnoća?

Naletela je na e-poruku sa novčanom nagradom kada je odlučila da proveri svoju spam poštu jer joj je nedostajala e-pošta od nekoga. 55-godišnja pobednica koja je uspešno uparila pet brojeva da bi osvojila nagradu od milion dolara, uspela je da pomnoži svoju nagradu sa tri jer je platila 'Megaplier', koji može povećati dobitke do pet puta.

Pročitajte još: "Platio sam operaciju za svog PSA, ali ne i za MAJKU – NE MOGU DA PRIUŠTIM OBE“ (FOTO)

Spirsova je objasnila: Videla sam oglas na Fejsbuku da je Mega Millions džekpot prilično visok, pa sam se prijavila na nalog i kupila tiket. Nekoliko dana kasnije, tražila sam od nečiji mejl koji nedostaje, pa sam proverila folder neželjene pošte na svom imejl nalogu. Tada sam videla imejl lutrije u kojem je pisalo da sam osvojila nagradu. Nisam mogla da verujem šta čitam, pa sam se prijavila na svoj lutrijski nalog da potvrdim poruku iz imejla.

Evo kako će potrošiti nagradu

Spirsova je uzela svoj dobitak u sedištu lutrije u Lansingu, Mičigen. Za mene je sve to i dalje toliko šokantno da sam zaista osvojio 3 miliona dolara. Spirs, koja navodno radi kao medicinska sestra, rekla je da planira da podeli novac sa svojom porodicom i da ga iskoristi kako bi otišla u prevremenu penziju.

Dodala je da će od sada češće proveravati spam folder: Definitivno sam dodala lutriju u Mičigenu na svoju listu sigurnih pošiljalaca samo u slučaju da ako ikada budem imala dovoljno sreće da dobijem još jednu e-poštu o ogromnoj nagradi. Džekpot Mega Miliona, koji funkcioniše širom SAD i na Devičanskim ostrvima, trenutno iznosi 376 miliona dolara, rekao je operater lutrije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas