KOKOŠKA napravila skandal u Pentagonu, Amerikanci je poistovetili sa ŠPIJUNOM! Evo kako je "opasna" životinja završila...

Kristina Malešević

06. 02. 2022. 000000 17:30

Foto: Pixabay

Neverovatna priča stigla je prethodnih dana iz Amerike, tačnije iz Pentagona! Naime, američki mediji objavili su da je sprečen još jedan pokušaj upada u najbolje čuvanu zgradu na svetu - uočena je kokoška koja je slobodno šetala i kljucala po obezbeđenoj oblasti ovog zdanja.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Zaposleni u organizaciji Liga za dobrobit životinja Arlingtona potvrdili su ovu vest, obzirom da su upravo oni u ponedeljak išli da preuzmu živinu i vrate je u kokošinjac.

O pokušaju „upada kokoške“ u Pentagon pisao je i list Militari tajms. List je u šaljivom tonu postavio pitanje da li se kokoška jednostavno izgubila u pokušaju da predje ulicu, ili je to zapravo špijunka u misiji da ukrade neke državne tajne.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Korisnici interneta su predložili da se kokoški da ime Etel Rozenberg, čuvene Amerikanke uhapšene i pogubljene zbog špijuniranja u korist Sovjetskog Saveza tokom sredine 20. veka.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU