Da li PREPOZNAJETE veliku muzičku zvezdu? Fotografija je nastala na početku karijere, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Kristina Malešević

06. 02. 2022. 000000 20:30

Foto: InstagramScreenShot/dragana_mirkovic_fan_srbija

Luče iz Kasidola kako oslovljavaju pevačicu Draganu Mirković, omiljena je muzička zvezda sa ovih prostora koja je voljena i cenjena kako od publike tako i od njenih kolega. Karijeru je započela krajem osamdesetih godina, kada je nastala i naslovna fotografija na snimanju spota za pesmu "Simpatija" iz 1989. godine.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Sa blizu 10 miliona prodatih nosača zvuka i slike najprodavanija je pevačica devedesetih godina 20. veka na prostoru bivše Jugoslavije i Bugarske, kao i najprodavanija pevačica osamdesetih godina, pored Lepe Brene. Popularna je širom bivše Jugoslavije i jedina je srpska pevačica koja je rasprodala koncerte na najvećim stadionima u Bugarskoj, Rumuniji i Bosni, kao i jedina srpska pevačica koja je održala veliki solistički koncert u Turskoj.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Najugledniji američki magazin „Bilbord” je objavio tekst u kome je Dragana Mirković nazvana „srpskom Madonom ili Lejdi Gagom”, a često je nazivaju i „kraljicom srpske estrade”.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU