Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Jasna Milenković Jami progovorila o psihičkom i fizičkom nasilju: "Tada je počeo moj pakao"

Popularna pevačica podelila je traumatična iskustva iz školskih dana

1637138887_jami.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Pevačica Jasna Milenković Jami priznala je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da su joj školski dani ostali u ružnom sećanju.

Pročitajte još: Krao, lečio se od ALKOHOLA, i progovorio o odnosu sa MAJKOM: Životna ispovest sina Snežane Đurišić

Naime, kako je ranije ispričala za medije, deca su je ćesto maltretirala zbog uspeha u gimnastici.

 Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala – ispričala je Jami jednom prilikom.

Podsećamo, Jami je pre nego što je uplovila u muzičke vode bila prvakinja Srbije u gimnastici. Muzičku karijeru započela je 1991. godine i ubrzo postala jedna od najvećih folk zvezda tog vremena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas