Dženifer Aniston je tokom snimanja PRIJATELJA konzumirala samo jednu salatu - otkrivamo RECEPT (VIDEO)

Kristina Malešević

08. 02. 2022. 000000 18:00

Foto: Depositphotos

Velika holivudska zvezda i zvezda serijala "Prijatelji", Dženifer Aniston posebno vodi računa o ishrani i redovnim treninzima, što se direktno odražava i na njen izgled.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Ova glumica sada je u šestoj deceniji života, ali žene i dalje traže inspiraciju u njoj i njenom izgledu. Kako je snimanje nove sezone slavne serije ponovo u toku, u žižu interesovanja dolaze informacije i podaci o svemu onome što je obeležilo čitavu deceniju prethodne sezone "Prijatelja". Tako je u javnost dospela informacija da je Anistonova tokom čitavih 10 godina konzumirala samo jednu salatu, ali i da je ručak provodila sa koleginicama Kortni Koks i Lisom Kudrou.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Salatu je pravila od bulgura, crvenog luka, krastavaca, feta sira, kuvane leblebije i pistaća, uz dodatak seckanog peršuna i korijandera, a nije u nju stavljala nikakav preliv. 

Glumica prošle godine ispričala da je počela da poštuje autofagiju, odnosni periodično gladovanje koje praktikuje puno njenih kolega iz Holivuda, ali i Novak Đoković.

@kikiivan 👩🏽‍🍳#foryoupage #foryou #fyp #cooking ♬ som original - 🦆

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU