Nakon izlaska iz bolnice, oglasila se Đanijeva supruga: Evo kako se oseća Slađa nakon teške operacije

Jelena Blažić

07. 02. 2022. 000000 15:00

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Danas je u ranim jutarnjim časovima, supruga legendarnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković izašla iz bolnice na Novom Beogradu, nakon teške operacije bubrega. Po Slađu je oko 09:30 časova u bolnicu stigao mlađi sin, dok ih je ćerka čekala u automobilu.

Pročitajte još: Najmlađa MILIJARDERKA NA SVETU opet POSTALA MAJKA: Porodila se KAJLI DžENER i podelila srećne vesti (FOTO)

Slađa je u vidno dobrom stanju napustila bolnicu, otežano je hodala, a igračka u njenoj ruci privukla je posebnu pažnju javnosti. Međutim, svi su se pitali samo jedno: Gde je Đani?

Slađana Trajković se sada oglasila i prvi put nakon teške operacije otkrila detalje zdravstvenog stanja, pa priznala zašto suprug nije došao po nju u bolnicu.

- Prošlo je sve dobro! Đani nije znao da izlazim, pa sam samo deci javila da dođu po mene, htela sam da ga obradujem. Presrećna sam kada su svi moji najmiliji oko mene i zahvalna našim lekarima, posebno Mirku Jovanoviću koji me je operisao - zaključila je Slađa za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU