Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Šokantna ispovest Đanija: Legendarni folker progovorio o porocima i otkrio do sada nepoznate detalje iz života

Radiša Trajković Đani, gostujući u jednoj emisijik, otktio je nepoznate detalje iz svog života i istakao da je probao sve droge, ali naglašava da nikada ne bi ponovio to iskustvo

1644219506_djani-2-.jpg
Foto: Printskrin Jutjub/TV Pink
Oglas

Đani je u emisji otkrio da mu je jedna starija koleginica prvi put dala drogu i da ga je od toga, kako tvrdi, uhvatila paranoja.

Pročitajte još: Da li PREPOZNAJETE veliku muzičku zvezdu? Fotografija je nastala na početku karijere, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

- Samo nisam spavao sam muškarcem, sve sam probao. Bilo je sve u mladosti, nikakav osećaj. Jedna koleginica starija je imala i ja rekao "ne mogu, ne bih da umrem", a oni "ne umire se od toga". Ja probam, smirim se i uhvati me neka paranoja i nikad više u životu - rekao je Đani u "Sceniranju".

Pevač se potom osvrnuo na iskustvo sa travom koje ga je duboko uzdrmalo i istakao da se zbog nje osećao potpuno drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đani (@đanimusic)

- Jedanput sam zapalio travu. To je nešto najgore što sam uradio u životu. To sam se zezao sa nekim klincem. Video sam da nešto mota i samo duva. Tu sam mu rekao: "Šta bre to radiš mali", na šta je on odgovorio: "Smiri se matori, mnogo si nervozan, probaj malo da se smiraš". Ja tu uzmem cim jedan, drugi, treći, kad me je opalilo u glavu uhvatio sam se za stranicu od auta i mislio sam da ću ispasti na auto-put. To je bio pakao od života, sad i nikad više - rekao je Đani.

BONUS VIDEO:

 

 

 

                                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas