BLEJK LAJVLI ponela odelo PRVE BOJE za proleće i ostavila bez reči: Glumica iz "Tračare" pokazala zašto se smatra najbolje odevenom (FOTO)

Kristina LJubisavljević

13. 02. 2022. 000000 18:30

Foto: profimedia

Glumica je sa suprugom, Rajanom Rejnoldsom, takođe glumcem, došla da podrži kolegu Hju Džekmana koji se vratio svom omiljenom žanru

Brojni poznati prisustvovali su premijeri, ali Blejk je bila u centru pažnje. Iapk je malo žena koji bi se usudile da ponesu ljubičasto odelo, pa je glumica još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje odevenih.

Pročitajte još: Džesika Alba potpuno PROMENILA FRIZURU: Slavna glumica više nije brineta, njenu boju će želeti mnoge žene ovog proleća (FOTO)

Naime, Lajvli je nosila elegantno ljubičasto odelo. Sasoji se od širokih pantalona i dugačkog sakoa. Ozbiljnost koju nosi odelo, Bljek je "razbila" dubokim dekolteom.

NJenu toaletu, koja pripada novoj prolećnoj kolekciji, potpisuje kreator Serđo Hadson. Poznato je da Blejk sama bira garderobu za sve prilike, a verujemo da će kombinacija stajlinga koji je sada birala postati ispiraciji brojnim damama širom sveta.

Foto: profimedia

Za Blejk i njenog supruga, Rajana Rejnoldsa, smatra se da imaju jedan od najskladnjih brakova Holivuda. Ove godine proslavljaju deset godina braka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

.