Oglas
· · Komentari: 0
UVEK SVOJA

Trudna Rijana u DIVLJOJ KOMBINACIJI: Da li je ovo nova trudnička moda ili POTPUNI PROMAŠAJ? (FOTO)

Rijana se prošepurila svojim trudničkim stomačićem u divljoj odeći tokom večernjeg odlaska u restoran.

1644589556_pjimage--38-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Buduća mama pokazala je svoj stomačić u otkrivajućoj odeći, baš kao i tokom kultne prošlogodišnje objave lepe vesti.

Rijana, 33, izgledala je zapanjujuće u sredu dok je išla na večeru u Los Anđelesu. Pevačica je nosila farmerke niskog struka sa povezima na gležnjevima i dekoltiranu majicu boje kamile koja je bila otvorena napred kako bi pokazala svoju izbočinu.

Lepotica se zagrejala masivnim krznenim kaputom prekrivenim u nekoliko različitih dezena, a izgled je završila štiklama sa životinjskim uzorkom i maskirnom kapom. Rijana je nosila teksas Dior torbu dok je šepurila ulicom, pokazujući svoju majčinsku figuru.

Modna dizajnerka je potvrdila da očekuje svoje prvo dete sa A$AP Rokijem prošlog meseca i od tada pokazuje svoj bebi stomak. 

Pročitajte još: KOMBINACIJA ZA DESETKU: Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

Beba na putu

Pre samo dve nedelje, Rijana je otkrila da očekuje svoje prvo dete sa A$AP Rokijem (33). Slavni par podelio je uzbudljivu vest uz niz slatkih fotografija snimljenih po NJujorku. Lepotica i otac njenog deteta su se borili po hladnom zimskom vremenu kako bi pokazali svoju ljubav i njenu rastuću stomačić.

Uprkos hladnoj temperaturi, Rijana je odbacila gornji deo i samo obukla ogroman ružičasti kaput kako bi svoj stomak stavila u prvi plan. Takođe je obukla niz bisera i dugačku krstastu ogrlicu ukrašenu draguljima, kao i par svetloplavih farmerki.

Prava ljubav

Rijana i A$AP Roki poznaju se skoro deceniju, ali njihova veza nije postala romantična sve do 2020. NJih dvoje su svoju romansu držali privatno, iako je A$AP Roki ranije nazvao hitmejkerku Rijanu „moja dama“ i „ljubav mog života“ tokom intervjua za GK 2021.

Crkvena zvona?

Prošle nedelje, izvor je otkrio da pevačica želi da se "uda" za A$AP Rokija "nakon što se njihova beba rodi", jer želi da bude sa reperom "zauvek". Insajder je za Mirror rekao o planovima Rijane i A$AP Rokija da se venčaju, rekavši: „Rijana je potpuno oduševljena A$AP-om. Oni imaju veoma blisku vezu i Rijana je uvek bila prilično tradicionalna. Oni će se sigurno venčati. ​​Rekla je prijateljima da želi da bude sa njim zauvek, a on je rekao isto."

Insajder je nastavio: „Još nema planova kada će biti venčanje, ali to neće biti pre nego što se beba rodi. Oduvek je želela da se uda i A$AP je njena osoba zauvek. Venčanje će biti na Barbadosu jer oboje imaju porodicu tamo, to je mesto koje ih je spojilo i zauzima posebno mesto u njihovim srcima“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas