HAVIJER BARDEM dobio nagradu za najboljeg glumca, a onda IZJAVIO LJUBAV Penelopi Kruz: Publikom se prolomio aplauz (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

14. 02. 2022. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Španska akademija umetnosti tokom vikenda dodelila je značajne 36. po redu nagrade "Goja" u Valensiji. Dodela ovogodišnjih priznanja prošla je u znaku glumca Havijera Bradema. Naime, on je postao bogatiji za još jednu nargadu "Goja", sada ih ima sedam.

"Dobar šef" pobedio je u nominaciji za najbolji film, zvezda filma Havijer Bardem proglašen je za najboljeg glumca. Ovaj film nominovan je i za Oskara u kategoriji najbolji međunarodni igrani film.

Pročitajte još: BLEJK LAJVLI ponela odelo PRVE BOJE za proleće i ostavila bez reči: Glumica iz "Tračare" pokazala zašto se smatra najbolje odevenom (FOTO)

Na dodeli nagrada u Španiji "Dobar šef" je osvojio ukupno šest trofeja, za najbolju režiju, originalni scenario, muziku i montažu.

Foto: profimedia

Bardem je, preuzimajući nagradu, održao i kratak govor na sceni koji je ostao veoma zapažen. Naime, priznanje je posvetio ženi Penelopi Kruz i njihovoj deci:

- Ona je žena koju volim, poštujem, kojoj se divim i koju slavim svaki dan. Nagradu posvećujem i našoj deci koja su najveći poklon u našem životu - rekao je glumac, a publikom se prolomio veliki aplauz.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU