Kanje Vest STAVIO TAČKU na romansu: Reper raskinuo ostavio devojku nakon mesec dana

Magazin Praksa

15. 02. 2022. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Nakon samo mesec dana od kad je javnost saznala za njihovu vezu, Kanje Vest i Džulija Foks odlučili su da je okončaju. Džulija Foks rekla je u ponedeljak da nije uznemirena zbog njihovog razlaza. Glumica je dodala da su ostali  u 'dobrim odnosima' i da sada planira da napiše knjigu.

Podsećamo, Kanje i Džulija su se prvi put sreli na novogodišnjoj noći u Majamiju.

Pročitajte još: DUŠKO POSLAO 1001 RUŽU! Jelena Karleuša od jutros ponovo obasuta cvećem, a u pozadini se nalazi on (FOTO)

Džulija je izazvala pravu pometnju rekavši da nikada nije bila zaljubljena u repera. Ona je na svom instagram storiju podelila svoju belešku u kojoj navodi Svi biste voleli da sam jako uznemirena! Mediji bi voleli da naslikaju mene kao tužnu usamljenu ženu koja sama plače u avionu, ali to NIJE TAČNO!! Ovu belešku  završila je rečima da ukoliko fanovi žele da saznaju celu priču, moraće da čekaju da izađe njena knjiga - prenosi Dailymail.

Pročitajte još: Dejvid i Viktorija Bekam MUKU MUČE SA KUĆOM: Platili je milione, a terasa samo što se ne sruši! (FOTO)

S druge strane, mnogi fanovi Kanje Vesta smatraju da je ova kratka veza bila odvlačenje pažnje i da poznati reper želi da se pomiri sa Kim Kardašijan. Na to navode njegovi postovi koji su prepuni mržnje prema novom dečku Kim Kardašijan - Pitu Dejvisu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU