Oglas
· · Komentari: 0

Vesna Đogani o Đoletovom najromantičnijem gestu: "On je došao, umio me, oprao mi kosu..."

Vesna Đogani otkrila je koliko joj je suprug Đole Đogani pomogao kada joj je pomoć bila neophodna, a to je zamaptila kao najromantičniji postupak.

1644912559_c0304dbe645682ce17876c96ac4593b4744c8fac.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Vesna i Đole Đogani u braku su više od dve decenije i jedan su od najstabilnijih parova na estradnom nebu.

Praznici nisu jedini povod kako bi jedno drugom priredili iznenađenje:

- Kupim i ja njemu, ali definitvno više on meni (smeh). Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi. Mnogo puta vidi nešto i želi da mi kupi jer smatra da će mi to odlično stajati, mada neki put mi donese neki komad garderobe, gde ja kažem da je to odlično, ali nisam u tom elementu sad raspoložena, ajde mi to da vratimo. Nikada se nije naljutio kada to kažem, samo rezimiramo zajedno da li u tom momentu nisam dovoljno jela ili sam nenaspavana (smeh) - iskrena je bila pevačica.

Pročitajte još: "Pred punoletstvo sam doživela jednu od najvećih izdaja": Milica Pavlović otkrila zbog čega NEMA POVERENJA u muškarce (FOTO)

Vesna se osvnula na i momenat koji za nju predstavlja najromantičniji gest njenog supruga:

- Mene je definitivno osvojilo kada sam ja uradila silikone i on je došao u pidžami i spustio me da legnem u krevet. Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u oidžami i papučama. Inače tada još uvek nismo živeli zajedno. Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu. Eto, to mi je nešto najromantičnije - otkrila je za Grand online.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas