JELENA KARLEUŠA iznela mišljenje O DIDI DŽEJ: "Počela je opasno da mi se sviđa.."

Kristina LJubisavljević

19. 02. 2022. 000000 17:24

Foto: ATA images

Muzička zvezda, Jelena Karleuša, oglasila se na Instagramu danas gde je prokomentarisala izjavu koleginice Dijane Janković, poznatije kao Didi Džej.

Jelena je prvo objavila snmak na kojem Didi kaže da nikada nije čula u Americi da neko priča o Karleuši. Jelena je ove reči odmah demantovala objavama iz raznih  američkih emisija gde je upravo ona glavna tema

- Iskreno, Didi Džej je počela opasno da mi se sviđa. Interesantnija je, luđa i originalnija od svih na našoj tužnoj sceni. Dođe mi da je zapratim - napisala je Jelena na Instagram priči. Da li je bila ozbiljna ostaje da vidimo u narednom periodu.

Pročitajte još: POZNATI GLUMAČKI PAR SVE OBRADOVAO VESTIMA: Konačno dobili dete, posle duge borbe za potomstvo

Odmah je usledio i Dijanin odgovor:

- Drago mi je što Jelena Karleuša prati moj rad i drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi. Amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije, osim za mene, koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama - izjavila je Didi DŽej za Kurir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU